זמן הכנה: 10 דקות
זמן בישול: 10 דקות
סך הכל: 10 דקות
גבינת מנצ'גו הינה אחת מהגבינות שיותר מזוהות עם ספרד. מדובר באותה גבינת כבשים בעלת כרום קשה, טעם עדין וארומה נהדרת. הגבינה מעט פיקנטית ובעלת מרקם חמאתי, גבינה שכיף לאכול כפי שהיא – לצד לחם חמצמץ וכוס יין אדום, או לחלופין ליד זיתים, עגבניות מיובשות ויין שרי, אך אם רוצים להכניס אותה לתוך הארוחה ולא רק להגיש אותה כנשנוש, תגלו שמחכים לכם לא מעט מתכונים רעננים שמעניקים לה את חזית הבמה, כך שניתן למצוא מגוון מתכונים שנוגעים לסלטים רעננים, מוקפצים ואף למגוון מנות יותר כבדות. פה בחרנו עבורכם מתכון לגבינת מנצ'גו, מתכון קליל ורענן.
מעל:
את כל המצרכים של הסלט שוטפים היטב, ומה שצריך חותכים דק ככול הניתן. את הכול מערבבים ביחד ולבסוף מטבלים בשמן זית, מלח ופלפל – בודקים ומתקנים טעמים. כאשר הכול מוכן מעבירים לצלחת הגשה בצורה של מערום ועוברים לשלב שבו מוסיפים את גבינת המנצ'גו. כיצד? בעזת קולפן ירקות מייצרים תלתלי גבינה שאותם מניחים ברישול חינני מעל הכול. מה ליד? כוס יין לבן.