fbpx

בשרים

נקניקיות פלאו

נקניקיות פלאו

יש נקניקיות ויש נקניקיות פלאו. מדובר בנקניקייה איכותית, עשירה בטעמים ייחודיים ושבעיקרון מכילה בצל, שומן ובשר חזיר. מה לא תמצאו בה? שום חומרים משמרים – היא עשויה מ100% בשר איכותי, כך שסוכרים, חומרים מייצבים, או חומרים משמרים היא כלל אינה מכילה. מכאן למרות שהתרגלנו לחשוב שנקניקיות אינן בריאות, הגיע הזמן להכיר את הנקניקייה מזווית מעט …

נקניקיות פלאו Read More »

עגל סטייק מינוט

רבים מכירים את המונח אסאדו, רבים מכירים את המונח סטייק ורבים מכירים את המונח מינוט, אך לא תמיד ברור למה מתכוונים כאשר מחברים בין שלושת המונחים, ועל כן נעצור לעשות סדר, נעצור להבין בדיוק מהו אסאדו עגל סטייק מינוט. אם נתחיל מהבסיס, נציין שאסאדו הנו מונח שבעיקרון מתייחס לשיטת צליית הבשר ישירות על הגריל. עם …

עגל סטייק מינוט Read More »

מיני בורגר אמריקאי

המבורגר הוא ללא ספק סיפור אהבה של רבים, כך שאנשים יכולים להגיע למסעדת בשרים מושחתת ולחפש אחר הקטגוריה של ההמבורגרים, וזאת כי יש משהו מושלם בשילוב של חסה עגבנייה, לחמנייה רכה וקציצת בשר עסיסית שעשויה מבשר איכותי ושמטופלת בצורה נכונה, ועל כן עם כל הכבוד לאנטרקוט ולסינטה, ההמבורגר ללא ספק המלך בממלכה, ופה נדון אודות …

מיני בורגר אמריקאי Read More »

קבבוני טלה

לא חסרים בשרים איכותיים, אך בשר בקר טלה הנו אחד מהבשרים היותר איכותיים שקיימים, מדובר בסוג בשר שמוליד אינספור מנות מצוינות, ופה נדון אודות קבבוני טלה שתמיד מתקבלים בברכה, אינם בהכרח מצריכים סכום (כאשר הם מוגשים על מקל קינמון) והם הופכים כל ארוחה להרבה יותר מיוחדת ומהנה. אודות בשר טלה בשר הטלה מככב בשלל מדינות …

קבבוני טלה Read More »

קרפצ'יו סינטה עגל

נתח הסינטה נלקח ממותן העגל שמשתייך לחלק האחורי. מדובר בנתח מאוד איכותי שנחשב עסיסי במיוחד, ולו כי הוא עטוף בשכבת שומן. כמו כן, מדובר בנתח יחסית רזה, במיוחד אם משווים אותו לשאר נתחי העגל. מכאן שיש שלל מתכונים שמשויכים לנתח זה, כאשר חלקם מתייחסים לצלייה וסטייקים ורבים מהם מיוחסים להכנת נתחים דקים וכמובן לקרפצ'יו, ופה …

קרפצ'יו סינטה עגל Read More »

המבורגר אנגוס

המבורגר אנגוס

רבים מדברים אודות האיכות המופלאה של המבורגר אנגוס, ואכן יש להמולה שמסביב סיבה טובה. מדובר בנתח משובח ביותר בעל מרקם מנצח. נתח האנגוס מכיל נימי שומן שבעת החימום נמסים את תוך הנתח ובכך הופכים אותו למאוד רך ונימוח, ופה נחדד שנתח זה לא ניתן להשיג מהבקר שגדל בארץ, אלא בעיקר מעדרים שמקורם מסקוטלנד, משמע הביטוי …

המבורגר אנגוס Read More »

Call Now Button גלילה למעלה