מה ליד?
צבעה לבן, מרקמה מאוד נימוח וככול שמתקרבים לקליפה החיצונית היא נהיית יותר קשה. חובבי גבינות העובש גם כן ימצאו בה עניין, וזאת כי גם אם תחילה לא נראה, היא אכן מכילה עובש (בצבע לבן). בושה עיזים מגיעה ללקוח בצורה עגולה ועל כן היא מאוד נוחה לחיתוך ואף משדרת חיתוך דק לפרוסות כשל נקניק. בדומה לנקניק, גם אותה מומלץ לאכול כפרוסות על באגט, רק שבמקרה זה מוטב לקלות אותה קלות. כמו כן, לצד תוספת נהדרת לטוסטים, היא גם נהדרת עם סלטים רעננים, במיוחד סלטי עלים. מה ליד? כל סוג של יין ארומטי עשוי לפתוח את הטעמים שלה ולהעניק חוויה מלאה.