את הבצל הקצוץ גס מטגנים ולאחר מכן מניחים במסננת למשך שעה, כך שכל השמן יטפטף. את הבשר טוחנים גס פעם אחת בלבד, ביחד עם הבצל והפלפל השחור. לתערובת שקיבלנו מוסיפים מי סודה, קוניאק, רוטב ברביקיו ומלח. כל זאת מערבבים קלות ומעבירים לכלי מכוסה ואותו מכניסים למקרר. כעבור שעתיים שהתערובת שהתה במקרר מוציאים החוצה ויוצרים צורות של מיני המבורגר. מוכן? שוב מחזירים למקרר, הפעם לארבעים דקות. עתה מחממים את המנגל, מעלים על הרשת וסוגרים את המכסה. כעבור 3 דקות מעבירים צד, מחכים 3 דקות נוספות ומורידים היישר ללחמנייה שמחכה בצד.