פסטה איכותית
פסטה נחשבת כמנה פשוטה, ואף ידוע שילדים רבים אוהבים פסטה נקייה ללא רוטב. עם זאת, אם רק תעמיקו בתחום, תגלו עד כמה ניתן לשדרג מנה פשוטה, תגלו איזו חשיבות אדירה יש לבחירה בסוג הפסטה המתאימה ביותר ועד כמה זה מהותי אם היא טרייה ועשויה מחומרי גלם איכותיים, ממש כפי שאנו מציעים. מכאן שאתם מוזמנים להכיר (ולטעום) את המושג "פסטה איכותית" – כזו שמביאה עמה נדבכים של מסורת ענפה, זיכרון של אדמה, בישול ביתי והמון אהבה.
ליד מעל ומתחת
פסטה מהווה תענוג גדול, אך תמיד רצוי להוסיף את הרוטב שיקפיץ את הטעמים, ועל כן קיימים רטבים מוסכמים שנחשבים לפופולאריים ביותר, ואם אתם חובבי פסטה, בטח כבר ניחשתם שמדובר ברוטב פסטו, רוטב אלפרדו, רוטב עגבניות ורוטב בולונז. מכאן שניתן ליצור אינסוף ארוחות, אם רק בכול פעם נבחר בסוג אחר של פסטה. מסקנה? תנסו להישאר עם אותו הרוטב האהוב ולגוון רק בסוג הפסטה – אתם עתידיים לגלות אהבות קולינאריות חדשות.
טיפים של מקצוענים
חשוב לנו שתפיקו מהפסטה שלנו את המיטב ועל כן נעביר מספר דגשים חשובים: אל תבחרו בסיר קטן מדי, בעת הבישול הפסטה צריכה מקום לנוע. לפני הבישול המליחו בנדיבות את המים. אל תוסיפו למי הבישול שמן – הוא ימנע מהרוטב להידבק כראוי. הוציאו את הפסטה מהמים במצב אל דנטה (היא תמשיך להתבשל ברוטב). תשמרו כף ממי הבישול עבור הרוטב , מהלך זה יעניק "גוף" לטעמים הנלווים. מה עוד? הגישו אך ורק בקערה – הרבה יותר כיף ונוח!
מוזמנים להכיר עולם של טעמים
אצלנו תוכלו למצוא סוגי פסטות איכותיות מהארץ ומהעולם, כאלו שנבחרו בקפידה ויובאו באופן אישי, לצד החמרה על איכות חומרי הגלם, שירות מעולה וטעם מדויק שלוקח לטיול בזמן. מכאן שאם חשבתם שאתם מכירים פסטה, אתם מוזמנים להכיר אותה מחדש, ופה אצלנו מחכה לכם עולם שלם של סוגים, צורות וטעמים – מוזמנים לגלות את הסוג המועדף עליכם!