זמן הכנה:10 דקות
זמן בישול: 5 דקות
סך הכל: 10 דקות
גבינת הבושה מגיעה אלינו מעמק הלואר – מרכז צרפת. מדובר בגבינה חצי רכה עשויה חלב עזים. היא הולכת נהדר עם טעמים רעננים, מתוקים וכמובן בליווי יין אדום. לעיתים היא יכולה להיות המנה עצמה ולעיתים היא יכולה להיות התבלין שמעצים את כל המנה ושמקפיץ למחוזות קולינריים מופלאים. גם אתם מבקשים לעשות עמה מעט יותר מאשר רק להגיש אותה במגש גבינות? ובכן לצד העובדה שהיא הולכת נהדר לצד תותים, היא גם בקלות יכולה להתגלות כמתוחכמת, ולו כשהיא משנה טמפרטורה. נשמע מעניין? נשמע טעים! היכן משיגים? הכירו מעדניה שווה – מעדניה הוד השרון!
מתכון מרשים שמייצר תוצאה אלגנטית וסופר טעימה – כאשר רוצים להרשים ולהתפנק. מתאים לשניים שלושה אנשים שאוהבים טעמים נקיים ומיוחדים. הולך נהדר לצד תה נענע עלים.
אם יש לכם טוסטר אובן עדיף – תנור קטן לקינוח קטן. מחממים ל180 מעלות ובינתיים לוקחים תבנית, מרפדים בנייר אפייה ומעל מניחים את פרוסת הגבינה. עתה לוקחים את הדבש ושופכים אותו מעל להכול ואת עלי הטימין מסדרים כקישוט מלכותי מסביב. התנור הגיע לטמפרטורה? מכניסים את הגבינה ושמים לב להוציא אותה כעבור 5 דקות. זהו הקינוח מוכן!